Endermološki centar -LPG-

do -58% popusta

Dodatne informacije

 • 50% popusta na nutricionistički pregled
 • 20% popusta na mezoterapiju problematične kože lica
 • 58% popusta na fibrolipolizu za otapanje celulita

 

 • Kompletan  NUTRICIONISTIČKI PROGRAM Originalna cena 8.000 RSD
  Popust 50%  -  Cena sa popustom 4.000 RSD

OSNOVNE INFORMACIJE

Ponuda obuhvata:

Ø  Detaljnu anamnezu

Ø  Merenje procenta masnog tkiva

Ø  Određivanje BMI na osnovu 4 parametra

Ø  Određivanje zdrave telesne težine

Ø  Utvrđivanje nutritivne vrednosti organizma

Ø  Izrada individualnog jelovnika za svaki dan po obrocima

Ø  Recepti za pripremanje jela

Ø  Kao i odgovore na sva pitanja klijenata

Odluka o prelasku na zdrav režim ishrane nikad nije bila laka, pogotovo ako se radi o većoj promeni životnih navika. Zato je pomoć stručnjaka ključna kada želimo da postignemo trajne rezultate.  Program zdrave ishrane zasnovan je na poštovanju metaboličkih procesa tokom dana, zdravstvenoj i nutritivnoj proceni klijenata svih uzrasta. Ima za cilj održavanje ili postizanje zdrave telesne mase, poboljšanje imuniteta, regulaciju metaboličkih i hormonskih nepravilnosti, ublažavanje tegoba i bolova, pomoć svim terapijskim režimima, usporenje starenja i prevenciju.  Ovo je najefikasniji, najjednostavniji i verovatno najlakši način da se postignu ciljevi koje želimo kada je telesna težina, zdravlje i fizicki izgled u pitanju. Individualni program posvećen je predlogu i upoznavanju klijenata sa principima zdrave i pravilne ishrane koja bi trebalo da postane sastavni deo svakodnevnice.

DODATNE INFORMACUJE

Nezadovoljni ste svojim izgledom? Konstantno se osećate umorno i letargično? Više ni sami ne znate šta da jedete ili da probate da bi ste se osećali i izgledali bolje? ENDERMOLOSKI Centar LPG ima efikasno resenje koje će vam poboljšati kvalitet života! Višegodisnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih klijenata. A iskustvo se nagrađuje... Da bi mršavljenje bilo uspešno, svaki klijent ima plan ishrane pravljen samo za njega. Cilj je da se kilogrami izgube i da se više ne vraćaju. Skidamo masnoću, ali ne uništavamo mišićnu masu. U Endermoloskom Centru LPG koristi se najsavremeniji aparat Magnetspace kojim se meri: funkcija zeluca i creva,indeks glukoze u krvi i u urinu,oligoelementi – nivo minerala, vitamia i folne kiseline, nedostatak vode i kiseonika, PH vrednost organizma… i jos oko 30 parametara. Plan ishrane je individualan baziran na preciznoj analizi vašeg tela. 

 • MEZOTERAPIJA LICA ZA PROBLEMATIČNU KOŽU U TRAJANJU OD 30 MIN
  OSNOVNA CENA JE 4.500 RSD

        POPUST 20% - CENA SA POPUSTOM JE  3.500 RSD

Koža Vašeg lica zaslužuje najbolju moguću negu koja postoji. Prepustite se veštim rukama profesionanog tima Endermološkog Centra LPG već danas i zakažite sjajan tretman koji će revitalizovati kožu lica i vratiti svež i jedar izgled. Tretman je poznatiji kao mezoterapija i sprovodi se aplikovanjem koktela duboko u kožu lica. Ovi hranljivi kokteli sadrže hijaluron, kompleks vitamina A, B, C, E i K i minerale koji omogućavaju potpuno revitalizovanje svih slojeva kože. Ubrizgavaju se primenom Acthyderm aparata. Pozitivni efekti koje proizvodi ova metoda su brojni. Ukoliko se odlučite da se podvrgnete ovom tretmanu postići ćete poboljšanje imunog sistema kože lica. Osim toga  dubinski osvežava pušačku  i suvu kožu. Poboljšava imuni sistem kože – neutrališe slobodne radikale, ublažava crvenilo i izbeljuje kožu. Pušačkoj koži vraća prirodnu ružičastu boju, jača krvne sudove  i uklanja fleke. Vitamin C je neophodan za sintezu kolagena koji koži daje čvrstinu i lep izgled.

 • FIBROLIPOLIZA – TRETMAN UKLANJANJA CELULITA – REDOVNA CENA JE 2.500 RSD
  POPUST 58% - CENA SA POPUSTOM JE 1.050 RSD

Fibrolipoliza – tretman uklanjanja celulita

Muči vas celulit? Posetite Endermološki Centar LPG i ovaj problem možete rešiti još danas. Pripremili su sjajnu akcijsku ponudu za Vas, zahvaljujući kojoj tretman fibrolipolize za uklanjanje celulita možete zakazati po sjajnoj ceni sniženoj za neverovatnih 58%! Iskoristite ovu odličnu priliku i uradite nešto po pitanju svog izgleda i zdravlja već danas.

Kod tvrdokornog celulita i lokalizovanih  masnih naslaga, njihovo uklanjanje postiže se primenom Magnetspace nano podloške i aplikovanjem lipolitičkog koktela sa: kofeinom, karnitinom, vitaminom C, fosfatidilholinom i drugim sastojcima koji utiču na razgradnju masnih naslaga.

Kontakt

Telefon: +381 11 334 65 31 , +381 11 323 88 44

Mobilni: +381 60 660 01 83

Email: lpg-bgd@eunet.rs

Terazije 29, II sprat, Beograd

Lokacija